Ngahubungan Us -. NINGBO ICE kotak tiis téhnologi CO, LTD

Taros Kami

NINGBO MORNING STAR INDUSTRIAL CO., LTD.

alamat

Ékonomi ngembangkeun zone,

XIANGSHAN, NINGBO,

Zhejiang, Cina.

Surélék

icebox@iceboxchina.com

bryant@iceboxchina.com

telepon

Tel: 86-574-65720281

Fax: 86-574-65720251

Whatsapp: Ason35

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

WhatsApp Online Chat !